Schrijf U  nu in!

Vluchten en overgangen

Vertrek:

PARIJS - Charles de Gaulle
Vluchten : Parijs / Longyearbyen (Noorwegen) — Onthaal en overgang
Boarding 16:00 à 17:00 - Vertrek van Austral : 18:00

Aankomst haven:

Longyearbyen (Noorwegen) : 07:00
Afstap en overgang. Vlucht Longyearbyen/Paris-Charles de Gaulle

Overgang:

Overgang van Brussel tot Parijs Charles de Gaulle mogelijk
Gelieve contact met ons op te nemen per mail : congress@icannlifesciences.org

Datum, uurroosters, beschrijving en inhoud kunnen door PONANT worden gewijzigd zonder dat Medisquare hiervoor verantwoordelijk kan worden gehouden. Onder omstandigheden van weer en ijs, vertegenwoordigen de door de Compagnie du Ponant geplande Zodiac®-uitstapjes alleen mogelijke experimenten en kunnen niet worden gegarandeerd.


Gold Winner Award in de categorie “Overall-Eco-Friendly "Green" Cruise Ship”

Ga aan boord van L’Austral, een hypermoderne boot die Italiaans vakmanschap en Franse verfijning in zich wist te verenigen. Met slechts 132 hutten ademt dit schip een knusse en intieme sfeer en hebt u het gevoel met uw eigen schip te reizen.

Ontspan in uw ruime hut of in het salon met een panoramisch uitzicht, ga naar het restaurant of theater en geniet van een unieke noordpoolervaring, in alle moderne comfort !

Uw diensten aan boord: hutten met privébalkon, volpension, activiteiten van het animatieteam, een ervaren expeditieteam dat Frans en Engels spreekt, ...

Longyearbyen

04/06

Lilliehöök Glacier, 14th July Glacier

05/06

Magdalenefjorden, Virgohamna

06/06

Sailing among icebergs, at sea

07/06

Texas Bar, Liefdefjorden, Monaco Glacier

08/06

Ny-Alesund, Kongsbreen, Kongsfjorden

09/06

Alkhornet, Pyramiden, Nordenskiöld Fjord

10/06

Longyearbyen

11/06

Longyearbyen

Inschepen doen we in Longyearbyen, een stadje dat een mozaïek van gekleurde huisjes vormt. Dit is het ideale vertrekpunt voor wie de majestueuze grandeur van het poollandschap volledig in zich wil kunnen !

Lilliehöökbreen & Fjortende Julibukta

Start uw expeditie in schoonheid met de gletsjer Lilliehöök, een immense ijsberg van 22 kilometer lang met een vredig berglandschap als achtergrond. Daarna gaat het richting Fjortende Julibukta, de 'baai van 14 juli'. Hier ontvouwt zich een contrastrijk landschap met gletsjer en duizelingwekkende klif, waar de vogels uit de streek hun nesten komen bouwen.

Magdalena Bay & Virgohamna

Laat u verbluffen door Magdalena Bay, een baai die zijn naam dankt aan de patroonheilige van de walvisvaarders. De ijsvlakten, omringd door imposante bergen die zich oprichten als beschermende burchten, steken fel af tegen zones met felgroene planten. De reis gaat verder richting noorden en de met geschiedenis beladen baai van Virgohamna, waar u onder meer overblijfselen van oude basissen van walvisvaarders kunt zien.

Liefdefjorden & Glacier de Monaco

Liefdefjorden in het noordoosten van de archipel Svalbard trakteert u op besneeuwde bergtoppen. Monacobreen, zo genoemd als eerbetoon aan de zeevarende prins Albert I van Monaco, is dan weer een van de mooiste en meest majestueuze gletsjers van Spitsbergen. Misschien ziet u er wel beren of walvissen, want die worden hier vaak gespot.

Ny Alesund & Kongsbreen

Op uw terugkeer naar het zuiden van het eiland komt u in Ny Alesund, een van de vier bewoonde stadjes van de archipel en het meest noordelijke van het land. Het aantal inwoners varieert van 150 in de zomer tot 30 in de winter! Op de aangrenzende oever waar we zullen aanleggen, ligt de imposante Kongsbreen of 'koningsgletsjer’.

Alkhornet & Pyramiden

Alkhornet is een berg op de westkust die door BirdLife International werd uitgeroepen tot vogelreservaat. Iets verderop ligt Pyramiden, waar vroeger een sovjetkamp voor een mijnwerkersgemeenschap lag. De naam komt van de piramidevormige berg waaronder het was gelegen.

Nordenskiöldbreen

De laatste tussenstop. Deze gletsjer is 25 kilometer lang en 11 kilometer breed. Verwonder u nog een laatste keer voor u terugkeert naar Longyearbyen en dan Parijs !

* De accreditatie betreft alleen Belgische deelnemende artsen. Niet-Belgische artsen krijgen een deelname-attest.

Initiator - organisator van het wetenschappelijk congres


iCANN Life Sciences VZW

Adress: Victor Hugolaan 175 - 1030 Bruxelles

Telefoon: +32 (0)2 777 03 73

Website: http://icannlifesciences.org

Email: congress@icannlifesciences.org

Logistiek - coordinatie - secretariaat


Medisquare

Adress: G. Demeylaan 57 - 1160 Brussel

Telefoon: +32 (0)2 352 07 80

  Website: https://www.medisquare.be

Email: congress@medisquare.be

Heb je vragen?
Neem contact met ons op via e-mail of telefoon.


Het team van Medisquare, onafhankelijke logistieke coördinator, is verantwoordelijk voor de coördinatie van het evenement en staat tot uw beschikking voor verdere informatie of een snelle boeking:

Per telefoon: +32 (0)2 352 07 80
Per email: congress@icannlifesciences.org

Heb je vragen?
Neem contact met ons op via e-mail of telefoon.


Het team van Medisquare, onafhankelijke logistieke coördinator, is verantwoordelijk voor de coördinatie van het evenement en staat tot uw beschikking voor verdere informatie of een snelle boeking:

Per telefoon: +32 (0)2 352 07 80
Per email: congress@icannlifesciences.org