Heb je vragen?
Neem contact met ons op via e-mail of telefoon.


Het team van Medisquare, onafhankelijke logistieke coördinator, is verantwoordelijk voor de coördinatie van het evenement en staat tot uw beschikking voor verdere informatie of een snelle boeking:

Per telefoon: +32 (0)2 352 07 80
Per email: congress@icannlifesciences.org

Heb je vragen?
Neem contact met ons op via e-mail of telefoon.


Het team van Medisquare, onafhankelijke logistieke coördinator, is verantwoordelijk voor de coördinatie van het evenement en staat tot uw beschikking voor verdere informatie of een snelle boeking:

Per telefoon: +32 (0)2 352 07 80
Per email: congress@icannlifesciences.org

Van 24.09 tot 01.10.20

Vanaf 2.047,5 pp1

Economy vluchten inbegrepen -Uitgezonderd congres inschrijving: 995,00 € pp

speciale prijs - uitzonderlijke korting

Vluchten overgangen

Vertrek:

Brussel
Vlucht Brussel/Dubrovnik — Onthaal en overgang
Boarding: 18u00

Terugreis:

Afstap: 09u00 — overgang
Vlucht Dubrovnik/Brussel

Datum, uurroosters, beschrijving en inhoud kunnen door CroisiEurope worden gewijzigd zonder dat Medisquare hiervoor verantwoordelijk kan worden gehouden.

Datum

Stopplaatsen

24-Sept

Brussel – Dubrovnik

25-Sept

Dubrovnik – Mljet

26-Sept

Mljet – Korcula

27-Sept

Korcula – Sibenik

28-Sept

Trogir – Split

29-Sept

Split – Hvar – Vis

30-Sept

Kotor – Dubrovnik

31-Sept

Dubrovnik – Brussel

Stappen

1ste DAG : BELGIË - DUBROVNIK

Vlucht naar Dubrovnik, verplaatsing en inscheping om 18 uur. Voorstelling van de bemanning en welkomstcocktail. Diner aan boord. Vrije avond.


2de DAG : DUBROVNIK - MLJET

In de voormiddag gezamenlijke facultatieve excursie voor beide pakketten: rondleiding in de stad Dubrovnik. U bezoekt: het dominicanenklooster (1225) met zijn gotische kooromgang met drielobbige ramen rond een vredige tuin met sinaasappel- en palmbomen en zijn buitengewoon museum van religieuze kunst; het Paleis van de Rector, ooit de zetel van de regering maar nu een museum gewijd aan het roemrijke verleden van Dubrovnik, ingericht in de prachtig gerestaureerde woonvertrekken. U krijgt ook de kathedraal te zien, het Sponzapaleis en de fonteinen van Onofrio. Terugkeer aan boord. Vrije namiddag. Wij suggereren u een wandeling op de stadsmuren. 's Nachts vertrekt de cruise richting het eiland Mljet.


3de DAG : MLJET - KORCULA

Aankomst in de vroege ochtenduren.
Gezamenlijke facultatieve excursie voor beide pakketten: in een sloep naar het eiland Mljet en bezoek aan het nationaal park aldaar. Mljet is een oase van rust waar Odysseus volgens de legende zeven jaar verbleef. Na een tochtje over een wandelpad gaat u aan boord van een boot die u naar het 12de-eeuwse benedictijnerklooster brengt, midden in een zoutmeer in het hart van het nationaal park van Mljet. Terugkeer met de boot en via hetzelfde pad, en weer met een sloep naar MS la Belle de l’Adriatique, die de cruise voortzet richting Korcula. Aankomst daar in het begin van de namiddag.

Voorgestelde excursies voor de namiddag:

KLASSIEK: rondleiding in het versterkte stadje Korcula. Het is een typische middeleeuwse Dalmatische stad, genesteld tussen de groene heuvels en de azuurblauwe zee. Uw bezoek te voet begint bij de Sint-Marcuskathedraal (1420), die bewijst hoe bekwaam de steenhouwers en hoe talentrijk de beeldhouwers in die tijd waren. Ook ontdekt u het stadsmuseum, met oude Griekse voorwerpen.

DYNAMISCH: buggy safari met vertrek te Korcula. U installeert zich in uw buggy en kunt meteen op safari. Zo ontdekt u het binnenland van het eiland Korcula. De rit doorheen de woeste landschappen en over de kustwegen rond de dorpen Zrnovo en Lumbarda zal u niet onverschillig laten, met een prachtig uitzicht op de eilanden Mljet en Lastovo erbovenop. Onderweg krijgt u de gelegenheid om van streekproducten te proeven.

Terugkeer aan boord. Folkloreavond "sabeldans". De boot vaart 's nachts weer af, naar Šibenik.


4de DAG : KORCULA - SIBENIK

Aankomst in Sibenik op het einde van de voormiddag. In de namiddag worden facultatieve excursies aangeboden:

KLASSIEK: bezoek aan Sibenik en de watervallen van Krka. U maakt kennis met het cultureel erfgoed van de oudste Slavische stad aan de Adriatische zee. De verkenning gebeurt te voet, door het netwerk van 15de- en 16de-eeuwse steegjes. U brengt een bezoek aan de Sint-Jacobskathedraal, die tussen 1433 en 1477 helemaal in natuursteen werd opgetrokken. Daarna gaat het naar het nationaal park van de watervallen van Krka: Skrandinski Buk is een spectaculaire plek, het water tuimelt er in 17 trappen naar beneden, met een indrukwekkend hoogteverschil van 46 meter. Op de oevers gaat het er vrediger toe, met molens en wasplaatsen. Via een wandelpad kunt u de watervallen van dichterbij bewonderen. Terugkeer naar Šibenik per autocar.

DYNAMISCH: trektocht naar de watervallen van Krka (duur 4 1/2 uur, 8 km, 250 meter hoogteverschil). Verplaatsing per autocar naar het vertrekpunt van de tocht. Dé gelegenheid om het nationaal park van Krka en de beroemde watervallen te ontdekken. We volgen aardewegen en verharde paden en komen onderweg houten loopbruggen tegen. Tijdens het eerste deel van de tocht krijgt u de watervallen niet te zien, hoe beroemd ze ook zijn om hun buitengewone schoonheid. Maar dan, na een bocht in de weg, is het spektakel des te grootser: de watervallen van Krka! Het water dondert in trappen naar beneden, het lawaai is oorverdovend – spectaculair. Animatieavond aan boord. 's Nachts vaart de boot af naar Trogir.


5de DAG : TROGIR - SPLIT

Aankomst in Trogir in de vroege ochtend. Gezamenlijke facultatieve excursie voor beide pakketten: bezoek aan Trogir, dat gebouwd is op een eiland en de hele oppervlakte ervan beslaat. Het is een pareltje met een doolhof van steegjes, trappen en overwelfde doorgangen. De weelderige bouwwerken uit de romaanse periode en de renaissance leverden Trogir een plek tussen het Werelderfgoed van de UNESCO op. U bezoekt de romaanse Sint-Laurenskathedraal, met een interieur vol opmerkelijke elementen. Ook krijgt u het 13de-eeuwse stadhuis te zien en bezoekt u de oude stad met de vele intacte monumenten uit haar gouden tijd (13de-15de eeuw). Weer aan boord brengt het schip ons naar Split, waar we in het begin van de namiddag aankomen.

In de namiddag gezamenlijke facultatieve excursie voor beide pakketten: rondleiding in Split. Hier was het dat Diocletianus, de keizer die ooit als gewone soldaat begon, zijn levensavond sleet na zijn troonsafstand in 305 n.C. Het geleide bezoek aan de stad brengt u naar de Trumbiceva Obala, de brede wandeldijk waarop de zuidgevel van het paleis uitgeeft. U ontdekt er de relatief goed bewaarde Romeinse omwalling en het mausoleum, dat tegen het einde van de 7de eeuw tot kathedraal werd omgebouwd. En verder: het peristilium, de Jupitertempel en de Sint-Domniuskathedraal. Opnieuw aan boord. Animatieavond.


6de DAG : SPLIT - HVAR - VIS

Vroeg in de ochtend vaart het schip af naar Hvar, aankomst in de vroege voormiddag.

Voorgestelde facultatieve excursies:

KLASSIEK: rondleiding in Hvar. U bezoekt het dominicanenklooster, met in de refter een fraaie collectie Venetiaanse schilderijen, kantwerk, munten en zeldzame boeken. De Sint-Stefanuskathedraal, in renaissancestijl, herbergt een monumentale icoon van Maria.

DYNAMISCH: stadswandeling doorheen dit schilderachtige stadje, tot bij de burcht. De wandeling begint in de haven van Hvar. Met zijn vele witte gebouwen is de stad een lust voor het oog, die haar bijnaam "Saint Tropez van Kroatië" niet gestolen heeft. Onze voettocht brengt ons bij de Spaanse burcht hoog boven de stad, waar u een spectaculair uitzicht over de baai van Hvar wacht. Terugkeer naar de haven. Geniet nog even van wat vrije tijd alvorens weer aan boord te gaan.

Voorgestelde facultatieve excursie voor de namiddag:

DYNAMISCH: Vis per fiets. Afspraak in de haven van Vis. De fiets op en vertrek met uw gids voor een fietstocht om de verborgen plekjes van Vis te ontdekken. Vertrek uit vanuit het gelijknamige stadje naar de typische dorpjes over de rest van het eiland. Tussen Plisko Poje, Zuzec, Dracevo Polje en Podspilje ontrollen zich idyllische landschappen op de overgang van zee naar bergen. Terug naar de boot. Gala-avond.


7de DAG : KOTOR - DUBROVNIK

Voormiddag op zee. Gezamenlijke facultatieve excursie voor beide pakketten: bezoek aan Kotor, waar zich naar schatting bijna 70% van de historische en culturele monumenten van Montenegro bevinden. U bezoekt er de Sint-Trifonkathedraal. De schitterende gevel is versierd met twee klokkentorens uit de renaissance. In het Grgurina-paleis brengt u een bezoek aan het zeevaartmuseum met zijn verschillende scheepstypes, kunstschilderijen, wapens, nationale klederdracht en meubilair, stuk voor stuk uitingen van de vervlogen grootsheid en praal van de zeevaart en het leven in deze streek. Weer aan boord. Terugvaart naar Dubrovnik, via de prachtige meanders van de baai van Kotor. Aankomst 's avonds.


8de DAG : DUBROVNIK - BRUSSEL

Ontbijtbuffet aan boord. Ontschepen om 9 uur, verplaatsing en terugvlucht. Einde van onze diensten.

* De accreditatie betreft alleen Belgische deelnemende artsen. Niet-Belgische artsen krijgen een deelname-attest.

Op initiative van

iCann

In samenwerking met

Partenariat